Pozovite » (+381) (0)24 535-533

jelacic godisnja skupstinaGodišnja skupština HKPD-a Jelačić iz Petrovaradina održana je 2. ožujka, stavljajući pred članstvo, među ostalim, Izvješće o radu u protekloj godini, kao i Plan aktivnosti koje su predviđene za 2018. Godina 2017. je bila jedna od ambicioznijih u radu Društva, što potvrđuje s uspjehom proveden 21 projekt organiziranja, sudjelovanja i partnerstva u programima kulture od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i inozemnog značaja.

Od planova za 2018. istaknuto je održavanje regionalne gastro-manifestacije CROz kuhinju Vojvodine koja je dobila potporu Republike Hrvatske, zatim pokretanje kreativnih dječjih radionica na hrvatskom jeziku, te vrlo vjerojatno višednevno gostovanje u Splitu.
Kako HKPD Jelačić iz Petrovaradina ove godine obilježava 15 godina svoga rada, na skupštini je najavljena organizacija svečanosti s bogatim kulturno-umjetničkim programom i brojnim gostima iz zemlje i inozemstva. S tim u svezi, predstavljen je i logo obljetnice, rad dizajnera Darka Vukovića.

Izvor: Hrvatska riječ (K. M.)