Ivo Martinović u radnom posjetu ZKVH-u

Objavljeno: 02.10.2023. Pregleda: 141

Predsjednik Zajednice protjeranih Hrvata iz Srijema, Bačke i Banata Ivo Martinović posjetio je u petak, 29. rujna 2023. godine hrvatske institucije u Subotici u Hrvatskom domu – Matici. 

Na radnom susretu u Zavodu za kulturu vojvođanskih Hrvata v. d. ravnateljice Zavoda Katarina Čeliković zahvalila je na dosadašnjoj suradnji te potvrdila produbljivanje suradnje sa Zajednicom PHSBB, što je naglasio i predsjednik Martinović rekavši kako je to jedna od glavnih zadaća koje su zacrtali u ovom četverogodišnjem razdoblju.

Zajednički susret predstavnika svih hrvatskih institucija održan je u Hrvatskom nacionalnom vijeću gdje su s predsjednikom Martinovićem razgovarali predsjednica Izvršnog odbora HNV-a Karolina Bašić, ravnatelj Novinsko-izdavačke ustanove Hrvatska riječ Ladislav Suknović i glavna i odgovorna urednica tjednika Hrvatska riječ Zlata Vasiljević te v. d. ravnateljice ZKVH-a Katarina Čeliković. Zaključeno je kako su ovakvi susreti od iznimne važnosti za jačanje zajedništva i suradnje bačkih, banatskih i srijemskih Hrvata u Srbiji i Hrvatskoj.

ZKVH

Aktivnosti Zavoda

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2023
    Najave i kalendar
  • Božićni koncert u Monoštoru
  • 27. Izložba božićnjaka u Subotici
  • Humanitarni tamburaški koncert
  • Marko Žigmanović - Ostale su pisme Olivera Dragojevića
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima