Predstavnici Hrvatske matice iseljenika posjetili Zavod

Objavljeno: 15.04.2024. Pregleda: 109

Zamjenik ravnatelja Hrvatske matice iseljenika Ivan Tepeš i rukovoditeljica Službe za kulturu, obrazovanje, znanost i nakladništvo Ivana Dvorneković posjetili 12. travnja 2024. godine Zavod te u vrlo srdačnom razgovoru s ravnateljicom Zavoda Katarinom Čeliković i suradnicima dogovorili nastavak i do sada vrlo kvalitetne suradnje. Kako je gospodin Tepeš naglasio u čestitci povodom 15 godina rada Zavoda na svečanoj akademiji dan ranije, Hrvatska matica iseljenika prati rad Zavoda, daje svoju potporu i uvijek ima otvorena vrata za buduću suradnju.

U razgovoru, kojem je prisustvovao i prvi ravnatelj Zavoda, a sada ministar u Vladi Srbije, Tomislav Žigmanov, potvrđena je dugogodišnja potpora Hrvatske matice iseljenika te se naglasila spremnost za još aktivnijim predstavljanjem rada Zavoda u Zagrebu.

Ravnateljica Zavoda Katarina Čeliković uručila je na svečanoj akademiji gospodinu Tepešu plaketu u znak zahvalnosti na plodnoj suradnji koju Hrvatska matica iseljenika njeguje i potiče kroz brojne programe namijenjene kako iseljeništvu tako i autohtonim hrvatskim zajednicama kao što su Hrvati u Republici Srbiji.

ZKVH


Aktivnosti Zavoda

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Dan rođenja biskupa Ivana Antunovića - praznik hrvatske zajednice u Republici Srbiji
  • Dani Hrvata Bunjevaca u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji
  • ZKVH i Prelje u programu Noć muzeja u Baji
  • Međunarodni Marijanski pučki festival Zdravo budi, Marijo!
  • 11. saziv umjetničke kolonije Panon
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima