Sadržaji 12. Godišnjaka za znanstvena istraživanja ZKVH-a dostupni na mreži

Objavljeno: 23.08.2022. Pregleda: 85

Objava sadržaja Godišnjaka za znanstvena istraživanja Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata redovito slijedi nakon objave novog broja, a za onaj prethodni. Ova je praksa nastavljena i objavom sadržaja 12. broja Godišnjaka koji su sada dostupni i na mrežnoj stranici ZKVH-a, na sljedećem linku: Godišnjak – izaberite izdanje.

Sadržaji Godišnjaka objavljuju se na mrežnoj stranici ZKVH-a od 2012. godine kako bi se osnažila diseminacija sadržaja o Hrvatima u Vojvodini i tako barem djelomice otklonili deficiti na tome području.

Dio web stranice posvećen Godišnjaku, uz kratke informacije o samoj publikaciji, donose pregled tekstova po svakom pojedinom broju, te po znanstvenom području kojemu sadržaj objavljene radnje pripada. Uz nazive članaka, dani su podaci o autoru, broju Godišnjaka u kojem je objavljen i broju stranica, sažetak na hrvatskome te ključne riječi.

Znanstveni radovi objavljeni u brojevima od 1 do 12 Godišnjaka mogu se preuzeti u cijelosti, a tekstovi objavljeni u aktualnome, 13. broju bit će dostupni po izlasku sljedećeg broja.

Uz mogućnost pretraživanja po bilo kojem obilježju objavljenog članka, web stranice Godišnjaka nude i mogućnost izravne komunikacije s nama, te detaljne upute suradnicima koji žele da im tekst bude objavljen u našoj publikaciji.

ZKVH

Aktivnosti Zavoda

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Smotra dječjih pjevača i zborova
  • 19. Međunarodni okrugli stol Urbani Šokci – I. dan - Osijek
  • 19. Međunarodni okrugli stol Urbani Šokci – II. dan - Pečuh
  • Avaške godine u Zagrebu
  • Svečana akademija UBH Dužijanca
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima