Etno kamp Hrvatske čitaonice

Objavljeno: 05.08.2016. Pregleda: 39

etno kamp fotoHrvatska čitaonica i ove godine organizira Etno kamp za djecu, deveti po redu. Bit će održan od 22. do 26. kolovoza 2016. godine, u domu DSHV-a.

Prijave za kamp učenika osnovnoškolske dobi počinju 5. kolovoza i traju do 13. kolovoza 2016. godine, na telefon 063/1169-200 ili na e-mail: bernadica@gmail.com. Cijena petodnevnog aranžmana je 1.000 dinara. Broj mjesta je ograničen.

Osim brojnih manualnih kreativnih radionica (slamarska, heklanje, izrada notesa, cubo magico kocke, ramova za slike, leptira, kućica za ptice, nakita, oslikavanje itd), bit će tu još dramska radionica, recitatorska, pjevačka, folklorna, tamburaška, duhovna te voditeljska radionica, potom moderan ples i etno kuhinja. Bit će organiziran i jednodnevni izlet s davno zaboravljenim, ali i nekim novijim igrama. Ovoga puta djeca će posjetiti Pivčiji salaš na Bikovu.

Posljednjeg dana kampa, u petak, 26. kolovoza, djeca će prirediti završnu priredbu na kojoj će pokazati što su sve naučili i radili tijekom tih pet dana. Istodobno će biti postavljena i prodajna izložba uradaka nastalih u kampu.

Digital - Periodika

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Ciklus hrvatskog filma u Vojvodini
  • Dvadeseta obljetnica Radio Marije u Srbiji
  • Općinska smotra recitatora Pjesniče naroda mog
  • Znanstveni kolokvij ZKVH-a o ulozi kulturnog nasljeđa bačkih Hrvata Šokaca u ostvarivanju funkcija rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav
  • XIII. Seminar bunjevačkog stvaralaštva u Tavankutu
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima