Filmska radionica „Kad se male ruke slože” 2018.

Objavljeno: 13.06.2018. Pregleda: 0

kad se male ruke sloze najavaOvogodišnja Filmska radionica Kad se male ruke slože počinje u ponedjeljak 18. lipnja, a trajat će do subote 23. lipnja na Etno salašu Balažević u Tavankutu. Upis djece i mladih polaznika je predviđen na prvi dan radionice, u ponedjeljak u 9 sati na Etno salašu, a sve je besplatno kao i prošle godine, osigurana je oprema i ručak tijekom dana. Radionica će moći primiti do 15 kandidata. Namijenjena je učenicima koji prate nastavu na hrvatskom jeziku u osnovnim i srednjim školama u Vojvodini. Kao i prošle godine mentori na radionici su Zoltan Siflis, Irena Škorić i Branko Ištvančić koji je ujedno i voditelj radionice. Na radionici će se upisani polaznici moći medijski opismenjavati, učiti o povijesti filma kao i o tome kako napraviti vlastiti film od scenarija do realizacije.

Ovogodišnja radionica će se odvijati uz potporu Središnjeg ureda za Hrvate izvan RH, Društva hrvatskih filmskih redatelja i u suradnji sa Zavodom za kulturu vojvođanskih Hrvata, Hrvatskim nacionalnim vijećem, HKPD Matija Gubec i OŠ Matija Gubec u Tavankutu. Radionicu i ove godine organizira Udruga za audiovizualno stvaralaštvo Artizana iz Zagreba i Udruga Inovativna mreža iz Subotice.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem e-mail-a: obrazovanje@hnv.org.rs. Potrebno je poslati osnovne podatke: ime i prezime, škola, razred i kontakt telefon.

Vijesti

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2022
    Najave i kalendar
  • Promocija knjige prim. dr. Marka Sentea - Naši liječnici
  • Završna priredba XV. Etnokampa Hrvatske čitaonice
  • XIV. Saziv likovne kolonije Ivan Gundić - Ćiso Dalmata
  • Proštenje na Bunariću
  • Mikini dani
Pogledajte sve