Katarina Čeliković dobitnica nagrade Utjecajna hrvatska žena za 2023.

Objavljeno: 17.11.2022. Pregleda: 529

Croatian Women’s Network™ / Mreža hrvatskih žena izabralo je Katarinu Čeliković za jednu od dobitnica nagrade Utjecajne hrvatske žene 2023. godine, u kategoriji Umjetnost i Kultura.

Ova nagrada i nagrada Buduće liderice prepoznaju vodstvo, inovativnost i utjecaj žena hrvatskog podrijetla, a dodjeljuje se nominiranima iz Republike Hrvatske te iz brojnih hrvatskih zajednica diljem svijeta.

U obrazloženju se, među ostalim, navodi: „Vaš je doprinos hrvatskoj zajednici vrijedan i upravo Vas je to istaknulo među više od 135 nominiranih i nagnalo članove žirija da Vam dodijele nagradu. Zaslužili ste ovu nagradu i priznanje i neka Vas to uvijek podsjeća na Vašu predanost radu i neka Vam bude vjetar u leđa u budućnosti. Pridružujete se uspješnoj skupini od 140 dobitnica nagrada u cijelom svijetu.“

Nagrade će primiti 23 dobitnice, a bit će dodijeljene na svečanoj gala večeri koja će se održati u Zagrebu povodom Međunarodnog dana žena, 8. ožujka 2023.

Kompletan popis dobitnica može se vidjeti na stranici: https://croatianwomensnetwork.org/cwoi-awards/cwoi-2023.

Aktivnosti Zavoda

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Općinska smotra recitatora Pjesniče naroda mog
  • Znanstveni kolokvij ZKVH-a o ulozi kulturnog nasljeđa bačkih Hrvata Šokaca u ostvarivanju funkcija rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav
  • XIII. Seminar bunjevačkog stvaralaštva u Tavankutu
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima