Nakon stanke nastavlja se Ciklus hrvatskog filma u Vojvodini

Objavljeno: 06.04.2021. Pregleda: 5

najava ciklus hrv filma Tavankt duh u mocvariNakon što se zbog epidemioloških razloga Ciklus hrvatskog filma u Vojvodini nije mogao održati u prošloj godini, ove godine se održava prvi dio ciklusa s programom projekcije dugometražnog igranog filma za djecu „Duh u močvari“ koji će se, uz poštovanje epidemioloških mjera u Republici Srbiji, održati u četvrtak, 8. travnja 2021. za učenike od prvog do četvrtog razreda u OŠ „Matija Gubec“ u Tavankutu.

Na taj način, program Ciklusa hrvatskog filma u Vojvodini će nastaviti održavati programe i dalje kroz ovu godinu te prateći i poštujući epidemiološke mjere prilagođavat će se i održavati projekcije u ljetnom i jesenskom periodu pretežito na otvorenim prostorima gdje to bude moguće organizirati u vojvođanskim mjestima kako za mlade tako i za starije.

Ciklus hrvatskog filma u Vojvodini odvija se u organizaciji Udruge za audiovizualno stvaralaštvo „Artizana“ u okviru programa međunarodne suradnje i u partnerstvu sa Zavodom za kulturu vojvođanskih Hrvata te uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, u suradnji s OŠ „Matija Gubec“ i HKPD „Matija Gubec“ u Tavankutu.

Sakralni objekti Bačka

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2023
    Najave i kalendar
  • Promocija knjige Ivana Tumbasa: Steščalo se… - Bikovo
  • 150. obljetnica rođenja biskupa, svećenika i pisca Lajče Budanovića - sveta misa
  • Korizmeni program u Tavankutu – uskrsna radionica
  • Najava: 150. obljetnica rođenja biskupa, svećenika i pisca Lajče Budanovića - akademija
  • Korizmeni program u Tavankutu – uskrsna izložba
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima