Natječaj za kratku priču – Preprekova jesen 2023

Objavljeno: 01.08.2023. Pregleda: 42

Natječaj je javni, a pravo sudjelovanja imaju svi građani iz Republike Srbije i Republike Hrvatske, te iz inozemstva, koji pišu na hrvatskom jeziku ili na nekom od njegovih dijalekata.

Tema priče je slobodna.

Autori mogu poslati do tri neobjavljene priče, a uz to trebaju navesti svoje puno ime i prezime, broj telefona i adresu, te priložiti svoju fotografiju i kratak životopis. Priče pod pseudonimom neće biti objavljene, kao ni ulomci iz većih proznih cjelina, ili već objavljeni radovi te radovi poslani na druge natječaje.

Priče se ne honoriraju.

Priče slati na e-mail adresu: natjecaji.stanislav.preprek@gmail.com pri čemu u rubrici „subject“ treba naznačiti PREPREKOVA JESEN 2023. - ime i prezime autoraRok za slanje priča je 7. kolovoza 2023. godine.

Uredništvo zbornika Preprekova jesen 2023. odabrat će najbolje radove za istoimeni zbornik koji će biti tiskan u nakladi Udruge, te će tročlani žiri rangirati prve tri pripovijetke.

Na promociji Zbirke, predviđenoj za listopad 2023. godine, uz prigodni program članova HKUPD Stanislav Preprek, tri prvoplasirane priče pročitat će nagrađeni autori.

Krešimir Tkalac, predsjednik HKUPD Stanislav Preprek

Ana Marija Kaluđerović, voditeljica Književnog kluba Stanislav Preprek

Najave i kalendar

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2023
    Najave i kalendar
  • HosanaFest 2023
  • VI. Međunarodni festival tradicijskog pjevanja
  • Dani hrvatske knjige i riječi - dani Balinta Vujkova 25. 10. – 28. 10. 2023.
  • Koncert ansambla Hajo povodom 35 godina postojanja
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima