Natječaji Ministarstva kulture i informiranja za projekte u kulturi u 2016. godini

Objavljeno: 26.02.2016. Pregleda: 7

Mininstarstvo kultureMinistarstvo kulture i informiranja raspisalo je natječaje za financiranje i sufinanciranje projekata u kulturi za 2016. godini iz 21 područja suvremenog stvaralaštava i kulturnog nasljeđa, pet natječaja za sufinanciranje projekata koji će pridonijeti jačanju međunarodne suradnje i uspješnom predstavljanju kulture Republike Srbije u međunarodnim okvirima, kao i natječaji namijenjeni jačanju fondova mreže javnih knjižnica i osuvremenjivanju umjetničkih kolekcija ustanova širom Srbije.

Za hrvatsku zajednicu zanimljivi su natječaji u području suvremenog stvaralaštva (u okviru kojih je i natječaj za nacionalne manjine), kulturnog nasljeđa, za otkup publikacija za knjižnice, umjetničkih djela u području vizualnih umjetnosti, mobilnosti umjetnika i profesionalaca u području kulture i umjetnosti te sufinanciranje projekata u području kulture i umjetnosti koji su podržani kroz međunarodne fondove.

Natječaji su objavljeni u dnevnim novinama Politika i na web stranicama Ministarstva kulture i informiranja, od 24. do 26. veljače 2016. godine. Najveći dio natječaja otvoren je do 25. odnosno, 28. ožujka 2016. godine, odnosno, mjesec dana.

Na web stranicama Ministarstva mogu se pronaći svi natječaji, kao i obrasci za prijavu projekata.

Sakralni objekti Bačka

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2023
    Najave i kalendar
  • Promocija knjige Ivana Tumbasa: Steščalo se… - Bikovo
  • 150. obljetnica rođenja biskupa, svećenika i pisca Lajče Budanovića - sveta misa
  • Korizmeni program u Tavankutu – uskrsna radionica
  • Najava: 150. obljetnica rođenja biskupa, svećenika i pisca Lajče Budanovića - akademija
  • Korizmeni program u Tavankutu – uskrsna izložba
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima