Natječaji Ministarstva kulture i informiranja za projekte u kulturi u 2016. godini

Objavljeno: 26.02.2016. Pregleda: 33

Mininstarstvo kultureMinistarstvo kulture i informiranja raspisalo je natječaje za financiranje i sufinanciranje projekata u kulturi za 2016. godini iz 21 područja suvremenog stvaralaštava i kulturnog nasljeđa, pet natječaja za sufinanciranje projekata koji će pridonijeti jačanju međunarodne suradnje i uspješnom predstavljanju kulture Republike Srbije u međunarodnim okvirima, kao i natječaji namijenjeni jačanju fondova mreže javnih knjižnica i osuvremenjivanju umjetničkih kolekcija ustanova širom Srbije.

Za hrvatsku zajednicu zanimljivi su natječaji u području suvremenog stvaralaštva (u okviru kojih je i natječaj za nacionalne manjine), kulturnog nasljeđa, za otkup publikacija za knjižnice, umjetničkih djela u području vizualnih umjetnosti, mobilnosti umjetnika i profesionalaca u području kulture i umjetnosti te sufinanciranje projekata u području kulture i umjetnosti koji su podržani kroz međunarodne fondove.

Natječaji su objavljeni u dnevnim novinama Politika i na web stranicama Ministarstva kulture i informiranja, od 24. do 26. veljače 2016. godine. Najveći dio natječaja otvoren je do 25. odnosno, 28. ožujka 2016. godine, odnosno, mjesec dana.

Na web stranicama Ministarstva mogu se pronaći svi natječaji, kao i obrasci za prijavu projekata.

Aktualni natjecaji

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Predstavljanje knjige poezije MAGMA Nevene Mlinko
  • Dan rođenja biskupa Ivana Antunovića - praznik hrvatske zajednice u Republici Srbiji
  • Dani Hrvata Bunjevaca u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji
  • ZKVH i Prelje u programu Noć muzeja u Baji
  • Međunarodni Marijanski pučki festival Zdravo budi, Marijo!
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima