Pokrajinski natječaj za kulturu nacionalnih manjina

Objavljeno: 03.03.2017. Pregleda: 2

pokrajinski natjecajPokrajinsko tajništvo za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama raspisalo je sedam natječaja u području kulture za 2017. godinu. Među ostalim, raspisan je i natječaj za financiranje – sufinanciranje programa i projekata od značaja za kulturu i umjetnost nacionalnih manjina – nacionalnih zajednica u AP Vojvodini u 2017. godini. Ovim natječajem bit će potpomognuti programi i projekti u područjima zaštite nematerijalnog kulturnog naslijeđa i umjetničkog stvaralaštva i nakladničke djelatnosti u ukupnom iznosu od 8.600.000 dinara.

Za programe i projekte u području umjetničkog stvaralaštva te programe i projekte s ciljem zaštite, njegovanja i prezentacije nematerijalnog kulturnog naslijeđa bit će ukupno izdvojeno 6.500.000 dinara. U području nakladničke djelatnosti (su)financirat će se neobjavljena izdanja knjiga i časopisi od značaja za kulturu i umjetnost nacionalne manjine – nacionalne zajednice u ukupnom iznosu od 2.100.000 dinara.

Cjeloviti tekst Natječaja kao i prijave dostupni su na internetskoj stranici Tajništva: www.kultura.vojvodina.rs. Rok za podnošenje prijava je 11. ožujka.

 

Aktualni natjecaji

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2022
    Najave i kalendar
  • Izložba radova od slame - Dužijanca 2022
  • Tamburaška večer - Dužijanca 2022
  • Umjetnička kolonija Stipan Šabić 2022.
  • Skupština risara i folklorna večer
  • Gradska dužijanca: središnja proslava - Dužijanca 2022
Pogledajte sve