Godišnja skupština HKPD-a „Jelačić“ iz Petrovaradina

Objavljeno: 23.03.2018. Pregleda: 39

jelacic godisnja skupstinaGodišnja skupština HKPD-a Jelačić iz Petrovaradina održana je 2. ožujka, stavljajući pred članstvo, među ostalim, Izvješće o radu u protekloj godini, kao i Plan aktivnosti koje su predviđene za 2018. Godina 2017. je bila jedna od ambicioznijih u radu Društva, što potvrđuje s uspjehom proveden 21 projekt organiziranja, sudjelovanja i partnerstva u programima kulture od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i inozemnog značaja.

Od planova za 2018. istaknuto je održavanje regionalne gastro-manifestacije CROz kuhinju Vojvodine koja je dobila potporu Republike Hrvatske, zatim pokretanje kreativnih dječjih radionica na hrvatskom jeziku, te vrlo vjerojatno višednevno gostovanje u Splitu.
Kako HKPD Jelačić iz Petrovaradina ove godine obilježava 15 godina svoga rada, na skupštini je najavljena organizacija svečanosti s bogatim kulturno-umjetničkim programom i brojnim gostima iz zemlje i inozemstva. S tim u svezi, predstavljen je i logo obljetnice, rad dizajnera Darka Vukovića.

Izvor: Hrvatska riječ (K. M.)

Vijesti

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Preprekovo proljeće 2024.
  • Predstavljanje ZKVH-a u Društvu hrvatskih književnika u Zagrebu
  • Uskrsni koncert u Maloj crkvi
  • Zavod u Noći muzeja otvara izložbu posvećenu Hrvatskom narodnom kazalištu u Subotici
  • XIII. Seminar bunjevačkog stvaralaštva u Tavankutu
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima