Božićni koncert u Monoštoru

Objavljeno: 15.12.2016. Pregleda: 45

bozicni koncert u monostoruČlanovi KUD-a Hrvata Bodrog priredili su 18. prosinca Božićni koncert. Za tu prigodu pozornica Doma kulture pretvorena je u betlehemsku štalicu. Bodrog Božićni koncert priređuje već nekoliko godina za redom, a glavni sudionici programa su Bodrogovi mališani. Program je osmislila i režirala Anita Đipanov - Marjanović.

„Svake godine koncert ima svoju određenu temu. Prošle godine, da podsjetim, tema je bila jedna velika zimska bajka ispred kamina, a ove je prikaz svete noći Isusova rođenja“, kaže Anita.

Program je počeo najavom anđela, a završio se poznatom hrvatskom božićnom pjesmom „Božić dolazi“ i zajedničkom božićnom čestitkom. Oni koji su nestrpljivo očekivali početak koncerta bili su mališani koji su se za ovu prigodu vrijedno pripremali mjesec dana. Iako je dvorana monoštorskog Doma kulture bila puna posjetitelja, mališani su se odlično snašli u povjerenim im ulogama, svjesni radosti predstojećeg Isusovog rođenja.

Prije koncerta održan je Božićni sajam i Multimedijalna izložba Milan Konjović i Monoštorci koje je priredila Udruga građana Podunav iz Monoštora.

 

                                                                                                                                                                             Izvor: Hrvatska riječ (Z. V.)

Aktivnosti Zavoda

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Dani Hrvata Bunjevaca u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji
  • ZKVH i Prelje u programu Noć muzeja u Baji
  • Međunarodni Marijanski pučki festival Zdravo budi, Marijo!
  • 11. saziv umjetničke kolonije Panon
  • Izložba Vrijeme nade – slamarska umjetnost NKB Hrvata Bunjevaca i Ukrajinaca
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima