Sadržaji 12. Godišnjaka za znanstvena istraživanja ZKVH-a dostupni na mreži

Objavljeno: 23.08.2022. Pregleda: 30

Objava sadržaja Godišnjaka za znanstvena istraživanja Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata redovito slijedi nakon objave novog broja, a za onaj prethodni. Ova je praksa nastavljena i objavom sadržaja 12. broja Godišnjaka koji su sada dostupni i na mrežnoj stranici ZKVH-a, na sljedećem linku: Godišnjak – izaberite izdanje.

Sadržaji Godišnjaka objavljuju se na mrežnoj stranici ZKVH-a od 2012. godine kako bi se osnažila diseminacija sadržaja o Hrvatima u Vojvodini i tako barem djelomice otklonili deficiti na tome području.

Dio web stranice posvećen Godišnjaku, uz kratke informacije o samoj publikaciji, donose pregled tekstova po svakom pojedinom broju, te po znanstvenom području kojemu sadržaj objavljene radnje pripada. Uz nazive članaka, dani su podaci o autoru, broju Godišnjaka u kojem je objavljen i broju stranica, sažetak na hrvatskome te ključne riječi.

Znanstveni radovi objavljeni u brojevima od 1 do 12 Godišnjaka mogu se preuzeti u cijelosti, a tekstovi objavljeni u aktualnome, 13. broju bit će dostupni po izlasku sljedećeg broja.

Uz mogućnost pretraživanja po bilo kojem obilježju objavljenog članka, web stranice Godišnjaka nude i mogućnost izravne komunikacije s nama, te detaljne upute suradnicima koji žele da im tekst bude objavljen u našoj publikaciji.

ZKVH

Najave i kalendar

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2023
    Najave i kalendar
  • 150. obljetnica rođenja biskupa, svećenika i pisca Lajče Budanovića - akademija
  • Stazama predaka do Beograda
  • Korizmeni program u Tavankutu – uskrsna izložba
  • Uskrsna izložba u Subotici
  • Uskrsna izložba u Srijemskoj Mitrovici
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima